top image

Montažne Kuće Srbija Cene i Katalog

 


Montažne Kuće SrbijaSkini Katalog u PDF-u:
Montažne Kuće Srbija Cene i Katalog

Montažne Kuće Siva Faza Cena

SIVA FAZA

- Izrada spoljašnih i unutrašnjih zidova
- Izrada krova
- Postavljanje spoljašne stolarije
- Postavljanje PVC grkljan creva za el. instalacije
- Izrada demit fasade
- Oluci

Montažne Kuće Ključ u Ruke Cena

KLJUČ U RUKE

Pored sive faze spada još:
- Izrada temelja, plivajuća ploča, visine 30 cm
- Postavljanje električnih i vodovodnih instalacija
- Molerski i fasaderski radovi
- Postavljanje keramike i sanitarije
- Krov se pokriva crepom, a moze i tegola po dogovoru
- Postavljanje laminata sa podnom termoizolacijom 1 cm

NAPOMENA: Moguće je dogovoriti sistem ključ u ruke: sa plivajućom pločom, grejanjem, klimom, ventilacijom, ukrasnim spuštenim plafonima, rasvetom, uređenjem dvorišta (bazen,), kamin i ostalim dodatnim radovima, koji ne ulaze u prve dve varijante izrade.

Mogućnost gradnje po projektu kupca

Doplata samo za luksuzne dodatke

Firma Elan TiM House veoma povoljno izgrađuje montažne kuće svih profila i dimenzija. Kuće gradimo po želji kupca, nemamo tipske modele. Možemo da ispunimo svaku Vašu želju. Vi birate kako će da izgleda Vaša kuća i spolja i unutra. Mi radimo i temelj a i ostale betonske radove (staze, ograde, sengrupe...).Sa nama je lako poslovati jer imamo sve profile majstora i tako mušterije dobijaju pravi ,,ključ u ruke ,, .Ogromno iskustvo iza nas. Pozovite nas da se dogovorimo. 061/253-76-73

TEHNIČKI OPIS


1. SPOLjAŠNJI ZIDOVI
- sastoje se od panela 125x250 cm, debljine 18 cm, paneli su izrađeni od suvog čamovog drveta I klase i obloženi sa spoljne strane DURELIS pločom, od 12 mm i ispunjeni termoizolacijom od mineralne vune od 10 cm i PVC folijom, a sa unutrašnje strane obloženi gips karton tablama, debljine 12,5 mm. Sa spoljne strane se izrađuje DEMIT fasada stiropora, debljine od 5 cm i dekorativnim akrilnim malterom u boji, po želji kupaca.

2. PREGRADNI ZIDOVI
- su debljine od 7 do 13 cm. Izrađeni su od gips kartonskih ploča i metalnih, pocinkovanih profila, specijalno predviđenih za izradu istih. Pregradni zidovi sadrže zvučnu izolaciju AZBAFON.

3. KROVNA KONSTRUKCIJA
- je izrađena od borovog drveta. Na zahtev kupca, uz doplatu, postavljaju se i drugi krovni pokrivači. Oluci se izrađuju od pocinkovanog lima.

4. PLAFONSKA KONSTRUKCIJA
- se izrađuje od metalnih, pocinkovanih profila. Termoizolovana je mineralnom vunom, 10 cm i obložena, sa donje strane, PVC folijom i gips kartonskim pločama. Ugradnja dimljaka nije predviđena, ali po zahtevu kupca, uz doplatu, radi se po sistemu ŠIDEL.

5. GRAĐEVINSKA STOLARIJA
- Stolarija je pvc, nije drvena, a vrata su aluminijumska od PVC-a, po želji kupca. Ulazna vrata su metalna sigurnosna. Sva unutrašnja vrata su KRAFT MASTER i ofarbana su.

6. ELEKTROINSTALACIJE
- u spoljnim i unutrašnjim zidovima su ugrađena takozvana grkljan PVC creva, po projektu instalacija. Garancija na konstrukciju je 10 godine, a na zanatske radove 2 godine, svi materijali su atestirani i zadržavaju isti kvalitet tokom više decenija.

NAČIN PLAĆANJA: 60% avans, 35% po pokrivanju objekta i 5% na primopredaji objekta.

 

Montažne Kuće Srbija Cene i Katalog - Montažne kuće postaju sve popularniji izbor među onima koji žele brzo i efikasno rešenje za svoj dom. Jedan od ključnih faktora koji privlači kupce jeste i cenovna pristupačnost ovih objekata.

U našem katalogu možete pronaći raznovrsne modele montažnih kuća i vikendica, od prizemnih i jednospratnih, pa do luksuznih dupleks kuća. Cene u našem cenovniku su prikazane kao osnovne cene sive faze, ali nudimo i opciju ključ u ruke, gde se sve dodatne usluge, od temelja do završnih radova, mogu uključiti po dodatnom dogovoru. Naš cilj je da klijentima pružimo transparentnost i fleksibilnost u izboru i planiranju njihovog doma.

Montažne kuće: katalog ponude


Pored standardnih modela montažnih kuća i vikendica, u našem asortimanu ponude možete pronaći i ideje za projektovanje Vašeg doma ili vikendice iz snova. Upravo je fleksibilnost ključni faktor saradnje, jer možemo prilagoditi svaki objekat specifičnom zahtevu kupca. To znači da, bez obzira na to da li želite manju porodičnu kuću ili veću vikendicu za odmor, mi Vam možemo izaći u susret sa mogućim opcijama koje će odgovarati Vašim potrebama. Elan TiM je tu da sasluša Vaše želje i predloži optimalna rešenja koja će vam omogućiti da ostvarite svoje snove o idealnom domu.

Cene montažnih kuća i vikendica


Imajući u vidu sve prednosti koje izgradnja montažnih kuća i vikendica sa sobom nosi, posebna pogodnost koja se tiče izbora montažne kuće u odnosu na tradicionalnu, zidanu, kuću, jeste cena izgradnje. Povoljne cene izgradnje montažnih kuća, bilo izgradnje montažnih kuća u sivoj fazi ili po sistemu ključ u ruke, garantuju i kvalitet. U poređenju sa tradicionalnom metodom građevinskih radova prilikom gradnje, montažne kuće i proces njihove izgradnje nose sa sobom niže troškove zbog visokog stepena prefabrikovanih i ekološki održivih materijala, standardizacije procesa, troškova rada i materijala. Sve to, rezultira i nižim troškovima gradnje a samim tim i jeftinim i povoljnim rešenjem za izgradnju montažnih kuća ili vikendica.

Nemojte se ustručavati da pošaljete upit - naš tim je tu da vam pruži sve potrebne informacije i savete kako biste doneli najbolju odluku za svoj budući dom. Uz nas, gradnja vašeg sna ne mora biti skupa - nudimo Vam mogućnost da ostvarite svoje planove po povoljnim cenama, bez kompromisa na kvalitetu i udobnosti. U cilju postizanja još veće efikasnosti, obezbedili smo mogućnost plaćanja i to 60% avans, 35% po pokrivanju objekta i 5% na primopredaji objekta.

Povoljne cene izgradnje montažnih kuća i vikendica: cenovnik


Naša dugogodišnja posvećenost izgradnji montažnih kuća i vikendica naučila nas je da visoka cena ne garantuje uvek i kvalitet. Zbog toga smo usmereni na pružanje maksimalne vrednosti po pristupačnim cenama. Razumemo da je cena jedan od ključnih faktora prilikom donošenja odluke o izgradnji doma, te se zato trudimo da naši klijenti dobiju najbolje moguće rešenje po pristupačnoj ceni.

Cene naših montažnih kuća zavise od nekoliko faktora koji se uzimaju u obzir prilikom formiranja cenovnika i davanja ponude. Prvo, veličina objekta igra značajnu ulogu - kuće se mogu klasifikovati prema veličini (npr. do 50m2, od 50 do 100m2 i preko 100m2). Drugo, struktura objekta takođe utiče na cenu, s obzirom na to da su različite strukture povezane sa različitim nivoima kompleksnosti u izgradnji. Pored toga, tipovi kuća imaju svoje specifičnosti koje mogu uticati na cenu. Lokacija izgradnje takođe igra ulogu u formiranju cene, s obzirom na razlike u troškovima prevoza materijala i radnika, a posebni zahtevi klijenata, poput uređenja eksterijera, izgradnje bazena, ventilacije, ugradnje klime ili spuštenih plafona, takođe mogu doprineti krajnjoj ceni projekta.

Svi ovi faktori se uzimaju u obzir prilikom formiranja ponude i cenovnika, te je, za potrebe dobijanja konkretne cene, najbolje poslati upit sa definisanim zahtevima kako bi dobili sve potrebne informacije.

Ključ u ruke - najpovoljnija opcija izgradnje montazne kuce bez stresa


Kada se odlučite za izgradnju po sistemu ključ u ruke, svi potrebni radovi u procesu izgradnje, od početka do kraja, su na nama. To uključuje izradu temelja, plivajuće ploče visine 30 cm, postavljanje električnih i vodovodnih instalacija, molerske i fasaderske radove, kao i postavljanje oluka i laminata sa podnom termoizolacijom od 1 cm. Takođe, mi se brinemo i o postavljanju keramike i sanitarija, tako da možete biti sigurni da će Vaš dom biti kompletno završen i spreman za useljenje.


Ova sveobuhvatna usluga omogućava da u toku izgradnje budete informisani o svim aspektima izvedenih radova, ali da ne snosiste nikakvu brigu koja se tiče angažovanja radnika različitih profila i nadzora nad istim. Na taj način čuvate vreme, energiju i novac, dok istovremeno dobijate visokokvalitetan dom po pristupačnoj ceni.

Uz opciju ključ u ruke, cena izgradnje je transparentna, a sve to omogućava efikasnije planiranje budžeta bez mogućnosti pojave nepredviđenih troškova. Cena izgradnje po sistemu ključ u ruke kreće se već od 580 evra po kvadratnom metru (u cenu nisu uključeni dodatni zahtevi klijenata). Ova usluga pruža potpunu podršku tokom celog procesa izgradnje, čime se osigurava da dobijete dom koji odgovara Vašim potrebama i očekivanjima, bez stresa i brige.

Imajte na umu da kupovina montažne kuće nije samo ekonomičan izbor, već i dugoročna investicija u udoban i siguran dom za vašu porodicu.

Montazne Kuce

Montažne Kuće

Montazne Kuce Srbija

Montažne Kuće Srbija